Försvarsutbildarna » Ungdomsverksamhet » Utbildning

Utbildning

Inom Försvarsutbildarnas ungdomsverksamhet får du som medlem möjligheten att tillsammans med andra växa och utvecklas för att kunna ta ett större ansvar. Vi erbjuder dig en spännande och bred verksamhet.

IMG_5083Du startar med att genomföra en introduktion där du får en god bild av Försvarsmakten och Försvarsutbildarnas ungdomsverksamhet. Introduktionen syftar bland annat till att underlätta framtida val av engagemang. Här får du uppleva många aktiviteter tillsammans med andra.

Därefter får du en grundläggande utbildning för att få kunskaper och färdigheter inom sjukvårdstjänst, skytte, överlevnad, spaningstjänst, fysisk träning/idrott, militär utrustning mm.

För att du ska få en så bred ungdomsutbildning som möjligt finns det även veckokurser som du kan genomföra med olika teman.
Här kan du läsa mer om vilka kurser som finns.

_MG_6102När du närmar dig slutet på din ungdomstid kan du fortsätta utveckla dig genom att utbilda dig till ungdomsledare, instruktör eller söka utbildning för att få en anställning eller ett avtal med Försvarsmakten.

För mer information om var och när utbildningen genomförs, kontakta din lokala förening eller det lokala förbundet. Dessa hittar du under Våra förbund.

 


 

 

Sidan publicerad/ändrad 2015-09-09 kl. 09:05 av Anna Karlsson.